We pack and ship orders every day until 21:00

verven met planten (Dutch)

In de kringloop kwam ik een stencilboekje uit de jaren 70 tegen ‘Verven met planten’. Omdat ik gek ben op textiel en interesse heb ik natuurlijk verven als alternatieve techniek voor de texiel- en modeindustrie wekte het gelijk m’n interesse.

Het boekje van Constance Groenendijk-Niewhoff staat vol recepten die je thuis met zelf geplukte of gekweekte planten kunt toepassen op wol of andere vezels. Wat een parel! Zulke kennis wil ik natuurlijk niet voor mezelf houden dus deel ik het hier met jullie. Ik heb hiervoor geen toestemming maar ik vermoed dat Constance het leuk zou vinden als haar bijzondere kennis doorgegeven wordt.

Ik ben erg benieuwd naar jullie successen en mislukkingen dus stuur me zeker een berichtje als je aan het experimenteren bent geslagen.

DOWNLOAD HET BOEKJE HIER

Groetjes!
Foekje